Informatie

Bestellen en Bezorgen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Wanneer je een product hebt gevonden dat je graag wilt bestellen.  Dan kun je de gewenste maat selecteren en klikken op ‘Bestel’. Vervolgens kun je kiezen voor meerdere opties:

1. Bestellen zonder account.

2. Inloggen met je eigen Brossois City account.

3. Nieuw bij ons, account aanmaken.

Zodra je een keuze hebt gemaakt, mag je alle benodigde gegevens invullen en een betaalmethode kiezen. Op dit moment kun je bij ons kiezen voor: iDeal, Creditcardbetaling, Fashioncheque en Bancontact. Vervolgens kun je in de laatste stap alle gegevens controleren en eventueel wijzigen om daarna de bestelling definitief te maken. Na het afronden van de betaling ontvang je direct van ons een bevestiging per e-mail.

Moet ik verzendkosten betalen?

Bij CityShoes.nl  betaal je €4.95 verzendkosten per bestelling onder de € 100,-.  Verzending naar Duitsland en België kost € 8,95

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij zullen er alles aan doen om binnen 48 uur jouw bestelling aan te bieden bij de pakket dienst.

Wat als ik een verkeerd adres heb opgegeven?

Als de bestelling nog niet verzonden is kunnen wij het adres voor je wijzigen. Neem hiervoor contact op met onze winkel.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Wij werken met PostNL samen.

Retourneren en Ruilen

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Is het artikel niet wat je in gedachten had? Dat kan gebeuren, alle artikelen kunnen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Wij hebben hiervoor een retourformulier welke wij wegens milieubewuste redenen niet standaard meesturen. Deze vraag je aan via info@cityshoes.nl, wij mailen deze dan z.s.m. toe. Vergeet daarbij niet duidelijk te vermelden of je het betaalde bedrag teruggestort wilt krijgen of dat je het artikel wilt ruilen. Plak in alle gevallen het retouradres zoals vermeld onder op het retourformulier op de doos en geef deze af op het dichtstbijzijnde postkantoor.

Zijn er kosten verbonden aan het terugsturen van mijn pakket?

De eventuele retourkosten komen geheel voor eigen rekening.

Ik wil graag een artikel omruilen?

Wil je een artikel omruilen? Geen probleem. Met ons retourformulier kun ook  je de ruiling aangeven. (Aanvragen retourformulier per email op info@cityshoes.nl)  Na ontvangst en controle van het teruggestuurde paar ontvang je binnen uiterlijk 2 dagen het nieuwe paar bij je thuis of het aangegeven adres. Wil je er zeker van zijn dat je artikel op voorraad is? Bel of mail met de klantenservice, dan kunnen wij het artikel alvast voor je in reservering houden.

Hoe snel ontvang ik mijn geld retour?

Na ontvangst en controle van de retour gestuurde artikelen, ontvang je na goedkeuring binnen uiterlijk 5 werkdagen het totale bedrag weer terug op je bankrekening.

Veiligheid
Is de website van Cityshoes beveiligd?

Ja, onze website draait op een goed beveiligde serverlocatie en staat onder permanent toezicht van onze systeembeheerders. Verder leiden wij alle betalingen via een beveiligde lijn naar de internet kassa. Alle gegevens worden gecodeerd verstuurd via een zogenaamde SSL secure connection.