Blowfish Vegan Blumoon Taupe Tie Dye

Blowfish Vegan Blumoon Taupe Tie Dye

Blowfish Vegan Blumoon Taupe Tie Dye

49.95

Blowfish Blumoon sandaal. Deze 100% vegan sandaal heeft een rits aan de binnenkant. Ook een dichte wreef. Een sandaal met een hoog Boho gehalte. Je kunt het chic en casual dragen. Dit model is ontworpen met open teen en hiel. De zool is licht en zeer buigzaam. De modische Tie Dye print maakt het een super leuke sandaal voor dit seizoen. Om de enkel heeft Blowfish Malibu twee sierriempjes gezet.

Het mooie aan dit merk is dat ze er alles aan gedaan hebben om de totale productieketen Vegan te krijgen. Dit is hun gelukt, Blowfish Malibu Vegan is dan ook officieel geregistreerd bij Vegan society.

Clear
Artikelnummer: 250.39.13 Categorieën: , Tags: , ,
0000

In deze Blowfish collectie die wij bij Cityshoes.nl hebben samengesteld is gekozen voor de 100% Vegan lijn.

Onderdelen die gebruikt worden bij Blowfish Malibu Vegan zijn vrij van enige vorm van dierlijke producten of dierlijke bijproducten. Ook de gebruikte lijm en zolen van de schoenen zijn diervrij. Blowfish Vegan gebruikt handgemaakt materiaal en behandelingen. Om zeker te zijn dat hun producten diervrij zijn worden tijdens de productie nauwlettende controles uitgevoerd. Ook kwaliteit en de look en feel uitstraling van hun schoenen is hoog zodat er geen detail vergeten word.

Alle producten van Blowfish Malibu Vegan zijn officieel geregistreerd bij de Vegan Society

Wil je alle schoenen van Blowfish Malibu bij elkaar zien check dan deze link: Blowfish Malibu

Extra informatie

Schoenmaat vrouwen heel

37, 38, 39, 40