Toms Dames 10005462 Rope Ecru

Toms Dames Alpargata Espadrille Rope Ecru

Toms Dames Alpargata Espadrille Rope Ecru

55.00

Deze Toms ecru espadrilles met gevlochten jute zool. De schoen is van mesh materiaal (met pijlmotief) en heeft een Toms merklabel op de achterzijde.  Het elastiek op de wreef zorgt voor een goede pasvorm en makkelijke instap. De Toms 10015462 Alpargata ESP heeft verder een rubber zool met een grof profiel. De binnenzool met goed voetbed is gemaakt van gerecyclede materialen.  Wat iedere Toms fan natuurlijk wel weet is dat voor elk paar schoenen dat je koopt,  Toms een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood geeft, One for One®.  Deze Toms espadrilles  geven je de perfecte zomerse look en zijn eindeloos combineerbaar met je outfits.

Wil je de Toms komen passen dan ben je natuurlijk welkom in onze winkel Brossois CITYshoes in Haarlem.

Clear
SKU: 230.39.11 Categorieën: , Tags: ,
0000

Wanneer jij je Toms paar koopt zorg je er niet alleen voor dat jij en jouw voeten blij zijn, maar help je ook mee aan het Toms concept. Toms handelt namelijk vanuit hun visie ‘One for One’ en biedt kinderen, hun families en gemeenschappen in nood gezondheidszorg, onderwijs en ontwikkelingsprogramma’s. Dit doet Toms samen met hun Giving Partners.

Een prachtig initiatief wat Toms al jaren en jaren doet. Koop dus je favoriete Toms instappers bij Brossois Cityshoes in Haarlem en ondersteun dit mooie concept.

Voor de modellen van Toms die te koop zijn bij ons kan je hier kijken: Toms Collectie

Extra informatie

Schoenmaat vrouwen half

37, 37,5, 38, 38,5, 39, 40, 41, 42